Rapport: Danmarks ældre klarer sig godt Bedre forhold for de ældre danskere er et stort tema i valgkampen, men sammenlignet med resten af Europa, klarer de danske ældre sig faktisk rigtig godt. Det viser en rapport fra World Economic Forum.

Danmark ligger på andenpladsen efter nabolandet Sverige i en rapport fra World Economic Forum, der ser på, hvor gode de europæiske lande er til at fastholde og udnytte ressourcerne i den ældre del af befolkningen. Forskerne bag rapporten, ført an af professor Ashgar Zaidi fra University of Southampton, har udviklet et indeks, de kalder Active Ageing Index (AAI). Indekset bruger de til at sammenligne, hvor godt den ældre del af befolkningen (personer på over 55 år) klarer sig på 22 forskellige...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.