Syddanmark sætter flere penge af til oprydning i Fælles Medicinkort

Syddanmark sætter flere penge af til oprydning i Fælles Medicinkort Regionsrådet i Syddanmark sætter en halv mio. kr. ekstra af på budgettet, fordi fem kommuner endnu ikke har ryddet op og ajourført borgeres medicinoplysninger i Fælles Medicinkort (FMK).

Region Syddanmark sætter nu godt en halv mio. kr. af til at få ryddet op i Fælles Medicinkort (FMK). En aftale fra 2014 har defineret, at de praktiserende læger bliver betalt for at ajourføre og opdatere patienternes medicinkort, så de afspejler den aktuelle medicinering, når FMK bliver rullet ud i hele landet. Men i fem syddanske kommuner er de ikke nået i mål som aftalt. Det drejer sig om Tønder, Middelfart, Nyborg, Odense og Vejle kommuner. Sidstnævnte kommune har endnu...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind