Medicinkort godt fra start i pilotkommune Som én af tre pilotkommuner har Hedensted taget det fælles medicinkort i brug for alle kommunens 800 ældre, der får hjælp til medicindispensering. Og efter de indledende vanskeligheder er resultatet blevet rigtig godt.

»Det har været en god proces, og det har egentlig kørt rimelig meget, som vi havde forventet,« siger Anni Steffensen, der er systemadministrator og konsulent i Social Omsorg i Hedensted Kommune. Den sydøstjyske kommune har siden 2014 været én af tre kommuner, der er udvalgt som pilotkommuner for implementeringen af Fælles Medicin Kort (FMK). Siden 1. januar har alle kommunens godt 800 ældre brugere, der modtager hjælp til medicindispensering, været oprettet i FMK, og i løbet af 2015 skal også...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.