Sundhedsplejersker skal få flere udsatte børn i daginstitution Københavns overborgmester Frank Jensen siger i et interview, at sundhedsplejerskerne bør spille en mere aktiv rolle for at få udsatte børn ud i daginstitutionerne.

Det kan betyde en afgørende forskel for udsatte børn, hvis de kommer i daginstitution – men det gør mange af dem ikke. I Københavns Kommune er det cirka 700 socialt udsatte børn, der ikke kommer i institution, skriver Politiken, og det er ærgerligt, for det pædagogiske personale og samværet med andre børn kan gøre en stor forskel for børnene. »Men det skal forældrene jo vide, ellers bruger de dem ikke. Kommunen bør bruge sundhedsplejerskerne til at motivere forældrene til at tage imod tilbuddet om daginstitution,« siger...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.