Sundhedskonference i udsatte unges tegn

Sundhedskonference i udsatte unges tegn Hele formiddagens program på KL’s årlige sundhedskonference er dedikeret til udsatte unge, og hvordan kommunerne bedst gør en indsats for at sikre, at de bliver inkluderet i samfundet.

Der er mørkt i salen. Hist og her høres skramlen fra en stol, en dyb vejrtrækning eller et host. Ellers er der koncentreret stilhed blandt de mange hundrede mennesker, der er samlet til Kommunernes Landsforenings sundhedskonference på Comwell i Kolding. De mange kommunalt ansatte sundhedspersoner lytter til en historie om en ung mand, der kører i tog. Hans oplevelse er dog markant anderledes end den, mange af deltagerne har haft på vej til Kolding med DSB. Han får klaustrofobi af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind