Faaborg-Midtfyn tilbyder forebyggende besøg til børnefamilier Børnefamilier med 3-4 årige børn i Faaborg-Midtfyn Kommune får alle tilbudt en sundhedsfremmende samtale med en kommunal sundhedsplejerske. Målet er bl.a. at forebygge overvægt.

Den kommunale sundhedstjeneste i Faaborg-Midtfyn Kommune står bag et tiltag, der skal forebygge overvægt og andre sundhedsproblemer blandt nogle af kommunens yngste borgere. Børnefamilier med børn i 3-4 års alderen får således tilbudt et besøg af en kommunal sundhedsplejerske, der kommer hjem til familien og snakker om kost, motion og andre relevante emner. Det skriver KL. Børnene bliver i forbindelse med samtalerne målt og vejet, og snakken tager udgangspunkt i resultaterne samt et spørgeskema, som familien på forhånd har besvaret....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind