Børn med kroniske sygdomme skal støttes bedre i skolen

Børn med kroniske sygdomme skal støttes bedre i skolen Skolebørn med kronisk sygdom og deres lærere har brug for langt mere støtte, end tilfældet er nu. Derfor har Danske Patienter allieret sig med tre kommuner, der tester projektet ‘Skole for mig’.

Det skal være nemmere for børn med kronisk og langvarig sygdom at gå i skole. Det er udgangspunktet for projektet ‘Skole for mig’, som Danske Patienter sammen med Egmont Fonden står bag. »Vi ved, at de her børn – som der sidder fire af i hver skoleklasse – har dårligere læring, trivsel og udvikling, hvis man ikke støtter dem proaktivt. Derfor har vi søsat det her fireårige projekt, hvor vi vil støtte skolerne i at mindske den potentielle indflydelse, sygdom har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind