Medstyrende teams giver medarbejdere indflydelse i Hedensteds hjemmepleje 
Foto: Jesper Kleis Smith Nielsen

Medstyrende teams giver medarbejdere indflydelse i Hedensteds hjemmepleje  Medarbejderne i hjemmeplejen efterspørger ikke fuld kontrol, og derfor arbejder Hedensted Kommune med såkaldte medstyrende teams, hvor medarbejderne selv har indflydelse på planlægningen.

Hver morgen møder social- og sundhedshjælpere og ditto assistenter ind i Hedensted Kommune i et mindre team. Vi laver de mindre teams med tanke på, at det giver god mening i arbejdet, og kontinuitet for medarbejdere og borgere Jesper Kleis Smith Nielsen, leder af Rehabiliteringsenheden, Hedensted Kommune Der er for alle medarbejdere planlagt en kørerute med dagens opgaver, men den er blot et udkast. For i halvanden måned har medarbejderne selv kunnet få indflydelse og medbestemmelse på ruterne. Det første...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind