Styrelsen for Patientsikkerhed slår alarm: 2.000 fejl med medicinske plastre Sidste år modtog Styrelsen for Patientsikkerhed 2.000 indberetninger om fejl med medicinske plastre. Det gør de forkerte plasterskift til én af de mest udbredte medicinfejl.

Styrelsen for Patientsikkerhed modtog sidste år 2.000 indberetninger om fejl med medicinske plastre. Det skriver Fagbladet FOA. Langt de fleste fejl blev begået i ældreplejen. 1.600 ud af de 2.000 fejl skete i plejeboliger, hjemmeplejen eller i hjemmesygeplejen i 2015. De mange indberetninger gør fejl med medicinske plastre til én af de mest udbredte medicinfejl i det danske sundhedsvæsen. Problemerne med de medicinske plastre opstår oftest, når plasteret skal skiftes: Personalet glemmer at påsætte et nyt plaster, glemmer at fjerne...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.