Sønderborg modtager ‘Den Gyldne Skalpel’ fredag Chefredaktør, sundhedspolitiker og direktøren for Dansk Selskab for Patientsikkerhed overrækker fredag særprisen af Dagens Medicins initiativprisen Den Gyldne Skalpel i Søndeborg.

Sønderborg Kommune modtager fredag det synlige bevis på, at kommunen i 2015 kan kalde sig vinder af særprisen af Dagens Medicins initiativpris ‘Den Gyldne Skalpel’. Det sker, når Nicolai Döllner, chefredaktør på Dagens Medicin og Kommunal Sundhed, formanden for Folketingets sundhedsudvalg, Liselott Blixt (DF) og Beth Lilja, direktør for Dansk Selskab for Patientsikkerhed besøger kommunen for at overrække et særprisen til projektet ’I Sikre Hænder’. Projektet hædres for måden at nytænke arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed og dermed skabe større livskvalitet og sikkerhed...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind