Torben Klitmøller Hollmann.

Sektorformand: Det lykkedes med kræft – det må også kunne lykkes med psykiatri Det faglige oplæg til en 10 års plan for psykiatrien er et klart signal om, hvordan politikerne kan gøre psykiatrien bedre, siger sektorformand. Selv håber han særligt, at socialpsykiatrien bliver styrket.

Det længe ventede faglige oplæg til en 10 års plan for psykiatrien er nu landet.  Sundhedsstyrelsen står bag oplægget, som er blevet til i samarbejde med Socialstyrelsen og med input fra en række fagpersoner. Sektorformand Torben K. Hollmann fra FOA har siddet med i følgegruppen, og han kalder oplægget for en gennemarbejdet plan, der tager højde for psykiatrien og socialområdets mange udfordringer. »Bliver det faglige oplæg til en politisk plan, vil vi kunne få en psykiatri på højde med somatikken,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind