Få overblikket: Her er Sundhedsstyrelsens 37 anbefalinger til en 10-årsplan for psykiatrien Sundhedsstyrelsen har med 37 anbefalinger givet sit bud på, hvordan psykiatriområdet skal løftes over de næste 10 år.

Indsatsen til mennesker med psykiske lidelser skal kunne måle sig med indsatsen på andre store sygdomsområder. Sundhedsstyrelsen fremlægger sit faglige oplæg, der skal grundlag for en ambitiøs, langsigtet plan for psykiatrien. For tiden er kommet til at forbedre livskvaliteten og tilværelsen for den enkelte med en psykisk lidelse. I det faglige oplæg præsenteres ni væsentlige temaer, og inden for hvert tema beskrives udfordringer og anbefalinger til bedre mental sundhed og en styrket indsats til mennesker med psykiske lidelser. Anbefalingerne dækker...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind