Sosu-hjælpere: Autorisation eller ej?
»Vi ved, at kommuner er ekstremt pressede på at få nok medarbejdere. Det er en kæmpe udfordring – ikke kun at skaffe nok medarbejdere, men også at skaffe de rette medarbejdere i ældreplejen. Så vi skal sikre, at der en nem, hurtig og enkel måde,« sagde sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) i et samråd om at sikre, at ansatte i plejesektoren ikke ydmyger og truer beboere.Foto: Claus Bech

Sosu-hjælpere: Autorisation eller ej? Konservative foreslår, at sosu-hjælpere bliver en del af autorisationsregistret for at gøre op med brodne kar i ældreplejen. FOA støtter forslaget, men tror ikke, det hjælper på forråelse. Sundheds- og ældreminister ser hellere en form for register af ansatte i ældreplejen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind