Sosu-hjælpere: Autorisation eller ej?
»Vi ved, at kommuner er ekstremt pressede på at få nok medarbejdere. Det er en kæmpe udfordring – ikke kun at skaffe nok medarbejdere, men også at skaffe de rette medarbejdere i ældreplejen. Så vi skal sikre, at der en nem, hurtig og enkel måde,« sagde sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) i et samråd om at sikre, at ansatte i plejesektoren ikke ydmyger og truer beboere.Foto: Claus Bech

Sosu-hjælpere: Autorisation eller ej? Konservative foreslår, at sosu-hjælpere bliver en del af autorisationsregistret for at gøre op med brodne kar i ældreplejen. FOA støtter forslaget, men tror ikke, det hjælper på forråelse. Sundheds- og ældreminister ser hellere en form for register af ansatte i ældreplejen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.