Magtens top100: KL’s formand har aldrig ligget højere på magtlisten
Bjarne Hastrup, Astrid Krag (S), Jacob Bundsgaard (S) og Torben Hollmann er alle gået frem på Dagens Medicins liste over de 100 personer, der har størst indflydelse i det danske sundhedsvæsen.

Magtens top100: KL’s formand har aldrig ligget højere på magtlisten Flere aktører på ældreområdet går frem på Dagens Medicins liste over de 100 mest magtfulde i det danske sundhedsvæsen. Det viser, at ældreområdet regnes som en del af sundhedsvæsenet, mener medlem af magtpanel.

2021 er år 2 for coronapandemien. Og selvom restriktionerne nu er væk, sætter COVID-19 alligevel sine tydelige spor på Dagens Medicins årlige liste over de 100 mest magtfulde i sundhedsvæsenet. For ligesom sidste år er det stadig kommandorummet bag coronaindsatsen i Danmark, der ligger i toppen, når Dagens Medicins magtpanel vurderer, hvem der har mest magt eller indflydelse, om man vil, i det danske sundhedsvæsen. De tre højst placerede er præcis de samme personer som i 2020, nemlig statsminister Mette...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind