Nordjyllands regionsrådsformand Ulla Astman (S) indgår en dialog med tre nordjyske borgmestre om, hvordan borgere kan kompenseres for de serviceforringelser, den nye lægevagtsaftale medfører.

Regionsrådsformand indleder dialog om serviceforringelse ved ny lægevagtsaftale Regionsrådformand i Nordjylland er gået i dialog med tre borgmestre om, hvordan borgere kan kompenseres for de serviceforringelser, den nye lægevagtsaftale medfører.

Flere nordjyske borgmestre var meget utilfredse med den nye lægevagtsaftale mellem Region Nordjylland og PLO, hvor fire ud af ni lægekonsultationssteder lukker 1. marts. Regionsrådsformand Ulla Astman (S) fortæller, at hun har holdt et konstruktivt møde med borgmestrene Mogens Gade (V), Birgit S. Hansen (S) og Per Bech Laursen (V) fra de tre kommuner, hvor lægevagtskonsultationsstederne i Skagen, Brovst og Farsø ophører som konsekvens af den nye aftale for lægevagten. »Vi har nu en dialog om, hvordan borgerne i de...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.