De to borgmestre Birgit S. Hansen (S) i Frederikshavn Kommune og Per Bach Laursen (V) i Vesthimmerland Kommune mener, at lukningen af fire ud af ni vagtlægekonsultationer i Nordjylland vil mindske lighed og nærhed i sundhed for borgerne.

Nordjyske borgmestre ærgrer sig over lægevægtslukninger Det rykker alvorligt ved nærhed og lighed i sundhed, når fire ud af ni nordjyske konsultationssteder for lægevagten lukker til marts, mener to borgmestre, der vil råbe ministeren op.

»Jeg er selvfølgelige ked af på borgernes vegne, at det er nødvendigt at lukke fire vagtlægesteder ned. Det rykker alvorligt ved nærhed i sundhed.« Sådan siger borgmester Birgit S. Hansen (S) i Frederikshavn Kommune, efter at Region Nordjylland og PLO har indgået en aftale for vagtlægeordningen, der betyder, at fire ud af ni lægekonsultationssteder lukker 1. marts. Borgmester Per Bach Laursen (V) i Vesthimmerland Kommune kan godt se begrundelsen fra Region Nordjyllands side om at nedlægge lægevagtkonsultationssteder i regionen, fordi...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.