Nordjylland vil afbøde konsekvenser af lukkede lægevagter Lukningen af lægevagtkonsultationer i Skagen, Brovst og Farsø har fået hård kritik. Region Nordjylland overvejer at lade andre faggrupper træde i stedet for de praktiserende læger.

Protesterne var store flere steder i Nordjylland, da det i januar kom frem, at regionen og de Praktiserende Lægers Organisation (PLO) havde indgået en ny lægevagtsaftale, der betød et endegyldigt farvel til de fysiske konsultationssteder i Skagen, Brovst og Farsø. For at imødegå kritikken har Region Nordjylland derfor gennemført fire borgermøder de berørte steder i regionen – tre af dem i den forgangne uge – hvor aftalens indhold er blevet lagt frem og diskuteret. Læs også: Lægevagten i Region Nordjylland...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind