Region sender lægepraksis i seks kommuner i udbud Private virksomheder kan fra 1. oktober overtage ansvaret for at sikre lægedækning til nordjyske borgere.

Politikerne i Region Nordjylland har godkendt planer for at sende en driften af en række lægepraksis i udbud. Det betyder, at private virksomheder fra oktober 2015 får mulighed for at oprette og drive lægeklinikker i kommunerne Thisted, Jammerbugt, Hjørring, Brønderslev, Mariagerfjord og Frederikshavn på lige vilkår med praktiserende læger. Som udgangspunkt kommer udbuddet til at omfatte de fem nuværende regionsklinikker i Hurup, Thisted, Pandrup, Brovst og Brønderslev, tre midlertidige regionsklinikker samt andre ydernumre, der ikke forventes at kunne besættes via løsninger med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.