COVID-19- vaccination i Region Nordjylland
81-årige Jahn Errol Jensen har lagt sin stok og er klar til at modtage en vaccine mod COVID-19. Han bor i Kaas og blev kørt til Brovst af et familiemedlem. 148 ældre borgere ventes at modtage vaccinen i Jammerbugt Kommune i dag.Foto: Region Nordjylland

Flere end 100 praktiserende læger er klar til at vaccinere i Nordjylland Flere end hver tredje praktiserende læge i Region Nordjylland har meldt sig på banen til at vaccinere borgere i vaccineplanens næste fase, der officielt begyndte onsdag i denne uge. I Jammerbugt Kommune skal 148 borgere efter planen vaccineres.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.