Få overblikket: Sådan vil regeringen skabe mere borgernær velfærd En halvering i ældreplejens registreringer, et statsligt regelstop og et ryk af medarbejdere væk fra skriveborde til tæt på borgerne. Få overblikket over regeringsudspillets hovedelementer på ældreområdet.

Regeringen har præsenteret sit bud på, hvordan de danske kommuner skal flytte tid fra registreringer og bureaukrati og ud til tid brugt med borgerne. Få overblikket her over hovedpunkterne herunder: Voksende bureaukrati i kommunerne skal rulles tilbage og erstattes af borgernær velfærd Bureaukratiet er skabt på Christiansborg og rådhusene i bedste mening, men omfanget er blevet en hæmsko for nærværet med borgerne. I dag bruger kommunerne hver sjette krone på administration, hvilket, regeringen mener, er for meget. Regeringen mener, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.