VIVE: Sådan kan kommuner bedre styre økonomien i hjemmeplejen
Flere ældre betyder flere udgifter for kommunerne. Projektchef Camilla T. Dalsgaard fra VIVE er af forfatterne på en rapport, der giver seks bud på, hvordan kommuner bedre kan udvikle deres økonomiske styring af hjemmeplejen og rehabiliteringsindsatsen.

VIVE: Sådan kan kommuner bedre styre økonomien i hjemmeplejen Med et stigende antal ældre danskere vil der formentligt komme et større økonomisk pres på ældreområdet. Derfor bør kommunerne reflektere over, om de udnytter ressourcerne mest hensigtsmæssigt, eller om den økonomiske styring skal ændres, siger projektchef i VIVE.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind