Praktiserende læger overtager nordjyske ydernumre efter udbud Region Nordjylland har haft succes med at få praktiserende læger til at byde ind på en række af de ydernumre, der var sendt i udbud.

Praktiserende læger har valgt at overtage syv ud af i alt 17 ydernumre, der var i sendt i udbud på almen praksis-området i Region Nordjylland. Det står klart efter gårsdagens regionsrådsmøde. Region Nordjylland havde udbudt drift af lægepraksis i Thisted, Jammerbugt, Hjørring, Brønderslev, Mariagerfjord og Frederikshavn, og i alt drejede det sig om 24.435 patienter fordelt ni lokaliteter. Praktiserende læger har budt ind på tre af lokaliteterne, hvilket drejer sig om Hjørring, Hadsund og Pandrup. Regionen har i hele udbudsperioden...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind