I Nordjylland har politikerne valgt fem forskellige pejlemærker, som de skal rode videre med i september, siger Per Møller (K) formand for Sundhed-, Ældre- og Handicapudvalget i Hjørring Kommune og næstformand for sundhedskoordinationsudvalget.

Politisk sundhedsaftale på plads i Nordjylland: Nu skal tingene til at ske Den nordjyske sundhedsaftale består af fem pejlemærker. Til september bliver der sat handling bag ordene, siger Per Møller (K) formand for Sundhed-, Ældre- og Handicapudvalget i Hjørring Kommune og næstformand for sundhedskoordinationsudvalget.

Hvad er det vigtigste ved den indgåede sundhedsaftale? »Først og fremmest er det en bred politisk sundhedsaftale, hvor der er sat nogle fornuftige pejlemærker. Vi har arbejdet med det i et års tid, og har været på rundtur i de nordjyske kommuner. Vi har valgt fem forskellige pejlemærker, som vi skal rode videre med, når vi går sammen og holder sundhedspolitisk samling i september. Sundhedsaftalen er den politiske del, hvordan vi får tingene til at ske, det finder vi ud...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.