Sang øger sundheden Det er sundt at synge. Det er overbevisningen hos Thisted Kommune og Thy Sangskole, der i samarbejde med Sangens Hus og Videnscenter for Sang søsætter et projekt med navnet 'Sundhedssang'.

»Vi ønsker at sætte fokus på sangens mange gode egenskaber i forhold til sundhed, trivsel, øget selvværd, bedre fysik og mental sundhed,« siger Kristina Brogaard, der er leder af Thy Sangskole. Sektionsleder for sundhed i Thisted Kommune, Bent Fuglsbjerg, var straks med på ideen, da Thy Sangskole tog initiativ til Sundhedssang. For sang passer godt ind i det sundhedsbegreb, man arbejder med i Thisted Kommune, hvor man taler om fysisk, psykisk og social sundhed. »Når man synger, træner man sit...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind