Ledende overlæge Eva Hoseth, Aalborg Universitetshospitals ambulatorium for graviditet og ultralyd, har allerede taget konstateret, at de nye scannere har en forbedret billedkvalitet.
Ledende overlæge Eva Hoseth, Aalborg Universitetshospitals ambulatorium for graviditet og ultralyd, foran en af de nye state of the art-scannere.Foto: Region Nordjylland

Milliondonation til fosterdiagnostik i Aalborg Ambulatorium for Graviditet og Ultralyd på Aalborg Universitetshospital har fået doneret to nye state of the art-ultralydsscannere af Melson Fonden.

På Aalborg Universitetshospital bliver kvaliteten af ultralydsundersøgelserne for komplicerede graviditeter nu forbedret markant. Det sker efter en donation fra Melsen Fonden til indkøb af to topmoderne ultralydsscannere. Ifølge Region Nordjyllands nyhedsside er de nye ultralydsscannere af typen Voluson Expert 22 blandt de bedste på markedet til at give præcise 2D-, 3D- og 4D-ultralydsbilleder, og det kan gøre det nemmere for både de vordende forældre og læger at følge udviklingen i graviditeter. »De fosterdiagnostiske undersøgelser er afgørende i forhold til at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.