Foto: Arkivfoto

Ny paramedicinsk enhed skal betjene Thy og Mors Ved akut behov for lægehjælp bliver der fra 1. oktober chance for hurtigere hjælp til borgerne i Thy og på Mors. 

Region Nordjyllands forretningsudvalg har netop besluttet, at en ny paramedicinerbil skal placeres i Øster Jølby på Mors, sådan at responstiden kan blive kortere til Limfjordsøen såvel som til det sydøstlige Thy. Det skriver Region Nordjylland på sin hjemmeside. Paramedicinerbilen får base ved det kommunalt drevne Morsø Afklaringscenter, og en sidegevinst vil således være en styrkelse af det faglige fællesskab for sundhedspersonerne her. Erfaringer fra andre kommuner viser blandt andet, at lokale sygeplejersker både opnår øget vidensdeling og lettere afklaring, idet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.