Læger og kommunale sygeplejersker indgår samarbejde med paramedicinere i Nordjylland Paramedicinerne i Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland har indgået et nyt samarbejde med fire kommuner og to lægehuse, der skal være med til at nedbringe antallet af akutte indlæggelser.

Kommunale sygeplejersker i Jammerbugt, Vesthimmerland, Frederikshavn og Mariagerfjord indgår nu et nyt samarbejde med Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland. Det samme gør sig gældende for alles Lægehus Brovst og alles Lægehus Fjerritslev. Det nye samarbejde sikrer en mere direkte adgang til regionens paramedicinere, som kan kontaktes ved behov for udkørende faglig assistance. Det skriver Region Nordjylland i en udsendt pressemeddelelse.  »Forventningen er, at samarbejdet bidrager til at undgå unødvendige indlæggelser. Det skal skabe mere hensigtsmæssige forløb for borgere, der...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.