På Lolland lukker lægehusene på stribe: »Det er trist at se ens livsværk smuldre bort«
I 2003 modtog Lisbeth Errebo-Knudsen og Kim Kristensen de praktiserende lægers ærespris, Mahlerprisen. Senere fulgte også Poul Brix Ildsjælepris for et stærkt engagement i kvalitetsarbejdet i Region Sjælland. Lægehuset på Stationsvej byggede de i 1974, men inden længe kan det være jævnet med jorden.Foto: Ingrid Riis

På Lolland lukker lægehusene på stribe: »Det er trist at se ens livsværk smuldre bort« I 2016 blev Lisbeth Errebo-Knudsen og Kim Kristensens lægehus i Horslunde på Lolland omdannet til Region Sjællands første udbudsklinik. Nu forlader udbudsklinikken også byen. Kommunal Sundhed har mødt ægteparret til en snak om de seneste årtiers udvikling for praktiserende læger og hvad det er for et sundhedsvæsen, vi er i gang med at skabe.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind