Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Blandede reaktioner på sundhedsudspil: Gode takter om lægedækning, men store uklarheder om nærhospitaler Under overskriften 'Tættere på II' præsenterede regeringen onsdag en række forslag for det nære sundhedsvæsen herunder etablering af nærhospitaler og en plan for at løse lægedækningsproblemet. Reaktionerne er positive, selvom der efterlyses noget mere konkret.

Regeringen har præsenteret et nyt sundhedsudspil, som er forløberen til et støre udspil senere på året. Det nye udspil hedder ‘Tættere på II’ og indeholder 13 initiativer rettet mod sundhedsvæsenet og ungdomsuddannelserne, og som skal lukke det, som regeringen kalder for ‘hullerne i Danmarkskortet’. Det sker under de tre overskrifter: Et sundhedsvæsen tættere på. Lokal udvikling. Ungdomsuddannelser tættere på de unge. På sundhedsområdet betyder det, at regeringen foreslår tre tiltag: 1. Nærhospitaler i alle regioner 2. Fast læge tæt på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind