Region Sjælland om lægemanglen: Vi arbejder på en lokal løsning i Horslunde Den 1. maj står borgerne i Horslunde på Lolland til at miste deres eneste lægetilbud. Den skæbne har allerede ramt mange andre byer på den lægefattige ø. Hos Region Sjælland arbejdes der på højtryk for at finde en ny og lokal løsning, forklarer direktør.

Den desperate lægemangel på Lolland fik i november Region Sjælland til at tænke kreativt, da regionen endnu engang skulle på jagt efter to læger til ledige lægekapaciteter – denne gang i byen Horslunde med ca. 600 indbyggere på det nordvestlige Lolland. Som region er vi forpligtet til at sikre, at borgerne i Horslunde får en læge og en løsning på det her lægeområde, og det er vi derfor nu gået i gang med at arbejde på Trine Holgersen, direktør, Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind