Patienter i Falck-klinikker er langt dyrere To private firmaer får knap 26 mio. kr. for at drive seks lægepraksis i Region Nordjylland og får helt op til det dobbelte af, hvad en praktiserende læge ville få.

Når Falck og Nordic Medicare 1. oktober sætter gang i driften af seks lægehuse i Region Nordjylland, bliver det til en betaling, der er helt op til dobbelt så stor i forhold til, hvad det ville koste, hvis en praktiserende læge overtog praksis. Det viser tal fra Region Nordjylland ifølge Ugeskriftet for Læger.  Falck og Nordic Medicare overtog i slutningen af juni seks praksis med omkring 15.000 patienter, fordi ingen praktiserende læger ville overtage patienterne. De private firmaer bliver betalt en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind