Fire har budt på drift af nordjyske lægepraksis Fire virksomheder har budt på opgaven om at drive nordjyske lægepraksis.

Fire virksomheder har budt på opgaven om at drive en eller flere ledige lægepraksis i Region Nordjylland. Det oplyser regionen, efter tilbudsfristen udløb 20. april. De fire tilbudsgivere er Aleris-Hamlet, Nordic Medicare, Falck Healthcare og Aver & Lauritzen. Udbuddet gælder oprettelse og drift af lægepraksis i kommunerne Thisted, Jammerbugt, Hjørring, Brønderslev, Mariagerfjord og Frederikshavn og omfatter fem nuværende regionsklinikker i Hurup, Thisted, Pandrup, Brovst og Brønderslev, tre midlertidige regionsklinikker samt andre ydernumre, der ikke forventes at kunne besættes via løsninger med praktiserende lægers organisation,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.