Ny retningslinje skal sikre bedre forebyggelse af tryksår
»Tryksår er en alvorlig forekommende komplikation, og der skal vi blive bedre til at sætte ind med en tidlig forebyggelsesindsats, hvor vi skal højne kvaliteten for den enkelte borger, siger klinisk sygeplejespecialist Birgitte B. Skovgaard har skrevet ny retningslinje for forebyggelse af tryksår.

Ny retningslinje skal sikre bedre forebyggelse af tryksår En ny retningslinje med tværfagligt fokus skal forbedre praksis i at forebygge tryksår. Ledelsen og specialisterne skal på banen, hvis det skal lykkes, siger klinisk sygeplejespecialist Birgitte B. Skovgaard, der har skrevet den nye retningslinje.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.