Pakkeløsninger skal reducere tryksår
Klinisk sygeplejespecialist Birgitte B. Skovgaard har i forbindelse med arbejdet med retningslinjen for tryksår fået lavet en tegning, der viser, hvordan care bundles skal spænde et sikkerhedsnet af evidensbaserede indsatser under borgerne.

Pakkeløsninger skal reducere tryksår ‘Care bundles’ er afgørende i ny retningslinje for forebyggelse af tryksår. Meningen er at samle evidensbaserede indsatser i en pakke, som sundhedsfaglige kan bruge i mødet med med borgere, der er i risiko for at udvikle tryksår.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.