Ny praktikaftale giver flere SOSU-assistenter og færre -hjælpere Ny aftale om praktikpladser sikrer mulighed for at uddanne flere social-og sundhedsassistenter efter kommunernes behov.

Parterne på det offentlige arbejdsmarked har 31. august indgået aftale om antallet af praktikpladser på uddannelserne til social- og sundhedshjælper, social-og sundhedsassistent samt pædagogisk assistent i 2017 og 2018. KL’s formand Martin Damm (V) siger: »Aftalen afspejler en massiv investering i den fortsatte udvikling og udbygning af det nære sundhedsvæsen og en investering i en vigtig medarbejdergruppe. Med aftalen sikres det nemlig, at der kan uddannes betydeligt flere SOSU-assistenter, som er det kommunerne efterspørger for at kunne løse de stadigt...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.