Helle Linnet stopper som formand for kommunale velfærdschefer: På ældreområdet er der sket et kæmpe kompetenceløft
»Som direktør i en kommune er man på 24 timer i døgnet i 365 dage om året. Jeg har været helt vildt glad for mit arbejdsliv i alle de år. Det har været meningsfuldt, og jeg har arbejdet med mange skønne mennesker. Jeg stopper først og fremmest for at få lidt mere tid til mig selv og være lidt mere social,« siger Helle Linnet, der stopper som direktør i Vordingborg og formand for FSD.

Helle Linnet stopper som formand for kommunale velfærdschefer: På ældreområdet er der sket et kæmpe kompetenceløft I næsten 30 år har Helle Linnet været leder i det kommunale sundhedsvæsen, heraf seks år som formand for de kommunale velfærdschefer. Hun har oplevet en stærk forening med opmærksomhed fra beslutningstagere, samt en ældrepleje der er blevet meget stærkere.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind