Opbakning til kvindeligt netværk om ledelse
Helene Rasmussen (tv), der er social- og sundhedsdirektør i Gentofte Kommune og næstformand for offentlige chefer i Djøf, og Helle Linnet (th), der formand for Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmark og social- og arbejdsmarkedsdirektør i Vordingborg Kommune, synes begge, at et kvindeligt ledelsesnetværk er en god idé.

Opbakning til kvindeligt netværk om ledelse Netværk for kvindelige ledere i sundhedsvæsenet er en god idé, mener to kommunale direktører på området. De oplever dog en ligelig kønsfordeling blandt kommunale social- og sundhedsdirektører, men ikke i topledelsen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind