Varde har fået ny direktør for Social og Sundhed Claus Fjeldgaard er ny direktør for Social og Sundhed i Varde Kommune. Han kommer fra en stilling som socialchef i Viborg Kommune og glæder sig til at koble sundhed til sit ansvarsområde.

Claus Fjeldgaard tiltræder pr. 1. april stillingen som ny direktør for Social og Sundhed i Varde Kommune. Han er 48 år og kommer fra en stilling som chef for socialområdet i Viborg Kommune. Han har en Cand.Merc. i kvalitetsledelse og har efterfølgende taget en master i public management i implementeringsprocesser. »Han har en stærk profil, og gennem sine 17 års ledelseserfaring kommer han med en masse viden på området. Derudover harmonerer hans idéer for fremtiden med de ønsker, som Varde...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.