Nu udvides aftalen om 72 timers behandlingsansvar i Region H For at skabe mere patientsikre forløb fik hospitalerne i Region Hovedstaden tidligere i år behandlingsansvaret 72 timer efter udskrivelse til midlertidige kommunale døgnpladser og plejecentre. Nu udvides ordningen fra 1. september til borgere, der udskrives til kommunal sygepleje i eget hjem.

En ny aftale mellem Region Hovedstaden, 29 kommuner og PLO flyttede 1. februar et større patientansvar over på regionens skuldre i forbindelse med hospitalsudskrivelser. I første omgang var det kun skrøbelige patienter, som udskrives til midlertidige kommunale døgnpladser, der var omfattet af aftalen, som giver den hospitalsafdeling, der har udskrevet en færdigbehandlet patient, ansvaret i de efterfølgende 72 timer. I maj måned blev plejecentrene omfattet af aftalen, og nu er turen så kommet til sidste fase af udrulningen, der omfatter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind