Kuvert er blevet symbol på sammenhæng mellem hospital og kommuner
Medarbejdere fra Herlev og Gentofte Hospital og de ni kommuner er mødtes til en række workshops for at blive klogere på hinandens kompetencer i rehabiliteringen af borgere med apopleksi og for at finde nye måder at skabe sammenhæng i forløbet på.

Kuvert er blevet symbol på sammenhæng mellem hospital og kommuner En kuvert med information om borgeren med apopleksi bliver overleveret ved udskrivelse fra hospital. Den skaber kontinuitet og sammenhæng mellem Herlev og Gentofte Hospital og ni kommuner, viser evaluering.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.