Regioner foreslår fælles regionale-kommunale hjælpemiddelcentre Fem hjælpemiddelcentre med delt ansvar mellem regioner og kommuner skal give en effektiv og sammenhængende service, når borgere har brug for et hjælpemiddel. Det foreslår Danske Regioner.

Flere end hver 10. dansker bruger et hjælpemiddel i dagligdagen, og det kan være forbundet med bøvl at få det nødvendige hjælpemiddel udleveret. Det vil Danske Regioner have ændret. »Som reglerne er nu, er ansvaret for hjælpemiddelområdet delt mellem kommuner og regioner, og problemer med afklaringer på tværs af sektorer kan i sidste ende gå ud over borgerne, som kan opleve problemer med at få den rette hjælp i rette tid,« siger Danske Regioners formand Stephanie Lose (V) i en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind