KL forlanger friere rammer KL og regeringen påbegynder i dag forhandlinger om en række konkrete forhold omkring næste års budgetter, og kravet fra KL er klart: Friere hænder til at navigere indenfor de stramme økonomiske rammer.

KL og regeringen mødes i dag til det, de kalder ‘anden halvleg’ af økonomiforhandlingerne omkring næste års budgetter, og for Kommunernes Landsforening er især ét emne vitalt: At få enklere regler, så det bliver muligt at navigere optimalt inden for de økonomiske rammer, der er til rådighed. KL’s formand Martin Damm påpeger, at uanset om det udskældte omprioriteringsbidrag bliver vedtaget, vil de økonomiske rammer i kommunerne blive stramme – og det kræver frihed til at prioritere og styre. »Under alle omstændigheder...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.