»Jeg har fået et stort indblik i, hvor fejlene kan opstå«
Ditte Andersen er fra første årgang på den nye sygeplejerskeuddannelse i Holbæk, der har fokus på de gode overgange. Når hun er færdiguddannet, tror hun, at hun har en stor forståelse for de øjeblikke, hvor kommunikationsfejl kan opstå.

»Jeg har fået et stort indblik i, hvor fejlene kan opstå« En uddannelse i lokalområdet overbeviste Ditte Andersen om at skulle være sygeplejerske med fokus på sektorovergange. På tredje semester har hun allerede indblik i de udfordringer, der sker på tværs af sektorer.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.