Task force præsenterer 23 anbefalinger til at sikre flere hænder på sundhedsområdet Styrket rekruttering på social- og sundhedsuddannelserne og flere på fuld tid er blandt de 23 anbefalinger, som skal sikre fler hænder i sundheds- og ældresektoren.

Der skal flere hænder i ældreplejen, bl.a. fordi der vil komme flere ældre, og fordi udviklingen i det nære sundhedsvæsen stiller større krav til kvalitet og behandling af borgere i eget hjem. Derfor blev der nedsat en task force af regeringen, KL og Danske Regioner, der på baggrund af analyser nu kommer med 23 anbefalinger til at sikre flere hænder på social-, ældre og sundhedsområdet. Anbefalinger omhandler bl.a. at styrke rekruttering og fastholdelse på social- og sundhedsuddannelserne, skabe en bedre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind