Skræddersyet SOSU-pakke fylder elevpladser i Skagen ‘Skagenspakken’ med fokus på at uddanne og fastholde SOSU’er har sikret flere SOSU-elever og mindre frafald. Det overgår vores vildeste forventninger, siger uddannelses- og udviklingskonsulent.

En skræddersyet SOSU-pakke har givet stor succes i Frederikshavn Kommune, hvor det er lykkedes at tiltrække flere lokale til at uddanne sig til SOSU-hjælper eller -assistent. Pakken hedder ‘Skagenspakken’ og indebærer, at Frederikshavn Kommuner ansætter kvalificerede SOSU-eleverne forud for grundforløbet GF2 med garanti for fastansættelse i Skagen efter endt uddannelse. Der er dertil mulighed for voksenlærlingeløn, hvis eleven er over 25 år og delvist ledig. Pakken blev indført i foråret, og allerede nu har kommunen nået sit mål med Skagenspakken...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind