Hospital har succes med telemedicinsk sårbehandling I en forsøgsordning er 400 patienter fra Region Midtjylland i et år blevet behandlet for sår i deres eget hjem. Resultaterne er så gode, at den telemedicinske ordning nu bliver mere permanent.

Hospitalsenheden Horsens har i løbet af det seneste år haft succes med at give telemedicinsk behandling til 400 patienter, som har sår på fødder eller ben som følge af diabetes eller dårligt blodomløb, skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse. Hospitalet i Horsens har samarbejdet med de fire kommuner Horsens, Hedensted, Odder og Skanderborg om det telemedicinske behandlingsprojekt, hvor patienterne bliver behandlet i eget hjem af en hjemmesygeplejerske, der ofte er specialuddannet inden for sår, mens hospitalspersonalet vurderer såret og følger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind