Hanne Søndergaard
»Der fandtes data i kommunerne, men de var ikke strukturerede, og kommunerne indsamlede ligeledes forskellig data på forskellig vis. Den manglende systematik betød reelt set, at vi ikke kunne indsamle data for alle kommuner i regionen,« siger Hanne Søndergaard, projektleder for HjerteKomMidt.

Midtjyske kommuner er gode til at jonglere med sundhedsdata 19 kommuner i Midtjylland er gået sammen om at dele data på hjerterehabiliteringsområdet og fremhæves som et eksempel på, at kommuner godt kan arbejde med sundhedsdata på tværs af sektorer.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.