Nye botilbud kan være fortid, før de er vedtaget Der er dyb uenighed om modellen for den juridiske forankring af de nye botilbud til særligt farlige beboere, og hele planen hænger ifølge Danske Regioner »i en tynd tråd« og kan falde på uenigheder, før den overhovedet er vedtaget.

Regeringens meget omtalte udspil til en ny type botilbud til særligt farlige patienter kan vise sig at være en dødssejler, før forslaget overhovedet er behandlet politisk. I hvert fald er hovedaktørerne – KL, Danske Regioner og staten – så grundlæggende uenige om den juridiske forankring af tilbuddene, at Danske Regioner i en pressemeddelelse deklarerer, at tilbuddene »hænger i en tynd tråd«, mens KL i deres pressemeddelelse peger på, at man ikke kan bakke op om anbefalingerne i en rapport fra...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind