Her er seks grunde til, at der skal laves en samlet, tværsektoriel plan for sundhed Hvis vi skal have mest sundhed for pengene, er her seks gode grunde til at der skal laves en samlet sundhedsplan.

Politikerne har lige lagt fyldepennen fra sig og Sundhedsaftalerne i de fem regioner er nu også godkendt af Sundhedsstyrelsen og arbejdet med at implementere aftalerne er allerede i gang. NU skal det tværsektorielle samarbejde foldes ud! Men det rækker desværre slet ikke, for mens vi taler sammen om elektronisk kommunikation og forløbsprogrammer lever sundhedsvæsenet sit eget vildtvoksende liv. Så hvis vi skal have mest sundhed for pengene, er her seks gode grunde til at der skal laves en samlet sundhedsplan....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.