Mit nytårsforsæt: At øve samarbejdsmusklerne Samarbejde kommer ikke af 'sig selv' nogen steder, og bliver ikke nemmere, når der skal arbejdes over sektor- eller kommunegrænser – eller mellem forskellige enheder internt sågar.

Det er allerede ved at være tid til at evaluere nytårsforsætterne. Nogle blev hurtig glemt, andre holder vi mere fast i. Et nytårsfortsæt, som er godt at have år efter år, er at styrketræne samarbejdsmusklerne. For vi kender det vel alle sammen: Det svære samarbejde… Energi-dræberen, når vi oplever (uforståelig) modstand til vores brillante projekt, eller når vores helt klare og sammenhængende (!) standpunkt ikke forstås eller accepteres. Samarbejde kommer ikke af ‘sig selv’ nogen steder, og bliver ikke nemmere, når...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.